Jongens aftelkalender 3-5 jaar.

Met elke verkoop ondersteunen we samen een goed doel!


Jongenskalender 3-5 jaar.

Samen met Pim aftellen naar.....

Jongenskalender 3-5

€ 8,95

  • 0,15 kg
  • Beschikbaar
  • Levertijd: 1-3 dagen

Eerst even door de kalender bladeren?


 

 

Stoere Pim is 4,5 jaar en houdt enorm van buiten spelen. Crossen met zijn fiets en hard gaan met zijn skateboard. Rekenen vindt hij het allerleukst op school.

Maar zoals een echt jongen betaamd: ook van treinen, vliegtuigen (hij wil piloot worden weet je..) en nep vechten met zijn vriendjes. 

Hij kijkt elke keer weer het meest uit naar zijn verjaardag, logeren bij zijn neefje en binnenkort krijgt hij zijn eigen hondje.]

 

Houdt uw zoontje daar ook zo van? Misschien kunnen zij dan samen, al dagdromend van die grote dag, die 21 nachtjes doorkomen.

Samen zijn die 21 nachtjes zó om en kijken ze misschien wel uit naar een volgende keer samen aftellen. Pim in ieder geval wel. Die ziet zijn nieuwe vriendje graag nog eens terug. 

 

En weet u wat ik dan weer zo leuk vindt: als ik een foto toegestuurd krijg van de kleine jongen mèt de kalender. En het doel waarnaar hij aftelt. Plaats ik die- met uw toestemming- op de pagina 'kalender kids'.

Van een mooi ingekleurde kleurplaat word ik ook erg blij. Eens per week kies ik de mooiste uit en die wordt beloond met een prijsje.