Jouw kindje ook op deze pagina?

Stuur een leuke foto in van je zoon, dochter of kleinkind die de kalender gebruikt. Ik ben ook héél benieuwd waarnaar afgeteld wordt.

 

29 December.  Caithlin is 3 jaar!!  
Wat een dag om jarig te zijn.  Echt in de feestmaand.

 

Ze staat ook op de foto op de beginpagina toen ze de kalender nèt kreeg.  Wat was ze er blij mee. Ze zal ongetwijfeld genoten hebben van het scheuren, het kleuren en de spelletjes.  Mama Jacky, bedankt voor deze foto! Ze is echt tè schattig.   


Olivier van 2 kreeg de kalender van zijn oma. Ze mailde:" Ik wil graag een kalender voor mijn kleinzoon omdat hij de peuterspeelzaal zo mist". Uiteraard was dit in de tijd dat alles door Corona echt gesloten was. 

 

Later ontving ik via de post een ingekleurde kleurplaat en die bleek van Olivier te zijn. Het duurde even voor ik de link legde maar wat leuk om zo het cirkeltje rond te hebben. Hij verdiende hier een leuke prijs mee. Voor hem koos ik stuiterballonnen uit en dat bleek een schot in de roos. Welk kind van 2 houdt nou niet van stuiteren.

Olivier is al de tweede (voor zover ik weet)  2- jarige die blij is met een kalender. Wat betekent dat de kalenders absoluut niet alleen vanaf 3 jaar hoeft te zijn. 


Alex van 5,5 jaar is een doener. Hier is hij lekker met zijn ouders aan het klussen in zijn nieuwe huis. Knap wat dit mannetje allemaal al kan. Ik doe het hem niet na.

Wanneer ze gaan verhuizen weten ze nog niet. Dat ligt eraan wanneer het klaar is.

 

Maar hij gebruikt zijn kalender nu ook wel voor een hele goede, maar vooral schattige reden. Begin september mag hij zijn hondje op gaan halen. Alex is al wel bekend met honden en katten (èn paarden èn schapen èn geiten èn kippen haha) maar zo'n klein vriendje als dit heeft hij nog niet gehad. Gaat hij vast heel veel plezier aan beleven. Maar voorlopig verveelt hij zich niet. Hij klust. Gelijk heeft ie, dan gaat de tijd gewoon sneller. En straks begint natuurlijk ook voor hem school weer gewoon. 


Kaylee met pony

Dit leuke blonde meisje is Kaylee. Ze wordt 17 augustus 4 jaar en dan krijgt ze haar kalender pas officieel. Nu mocht ze hem even hebben omdat ze model staat voor de website. (hartelijk dank ouders!!).

Daarna moet ze ook nog eens wachten tot 10 september omdat ze 21 nachtjes later, dus 1 oktober een wel héél leuk cadeau krijgt....

Een groter vriendje voor haar pony. Wat een luxe! Daar zullen heel wat kleine meisjes jaloers op zijn. 

 

Maar ook: wat een geduld moet deze dame nog opbrengen zeg. Super knap. Maar ze vermaakt zich vast nog wel met het schattige vriendje naast haar op de foto. Ja het is een jochie, maar Kaylee houdt nou eenmaal van roze ;-) 

 

 


Deze Belgische schone met haar prachtige rode haar heet Gloria. Ze is 4,5 jaar en gaat haar kalender inzetten om af te tellen tot ze weer naar school gaat. Dat is in België begin september pas, dus ze moet op het moment van schrijven nog héél even wachten tot ze de kalender mag gaan gebruiken. Weerhoudt haar er niet van om alvast de kalender wat door te bladeren en hetgeen gekleurd kan worden in te kleuren. En ach, waarom ook niet. Het is haar cadeautje! Hoewel ik de indruk krijg dat ze op deze foto onbedoeld op haar kleding zit te kleuren. ( Iets teveel op Fien gefocust..)

 

Gloria is een beetje verlegen en hoefde eigenlijk niet zo nodig op de foto. Maar papa heeft er toch een heleboel gemaakt en toegestuurd. Hoe aardig. En ik ben blij dat hij dat gedaan heeft. Deze dame is fotogenieker dan ze denkt. Thanks papa voor deze foto. 

 

UPDATE: Gloria heeft toch besloten de kalender te bewaren tot ze kan aftellen tot haar verjaardag in november. Zo schattig dat ze hem echt voor de juíste reden in wil zetten.

 


Dit is kleine Liz. De oogappel van opa Kees. Ik kwam met Kees in contact omdat hij hier op het eiland bekend staat als KiKa Kees. Al 13 jaar zet hij zich met ziel en zaligheid in om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor KiKa. Hij moet nu wat meer rekening houden met zijn gezondheid dus kan hij nu optimaal genieten van deze kleine meid. Ik zag haar voor het eerst toen ik hem 4 dagen nadat de kalender uitkwam een exemplaar ging brengen. Bleek dat zij precies op die dag nog 21 nachtjes moest slapen totdat ze jarig was. Ze wordt pas twee jaar. 

 

Op het moment dat ik daar aanbelde liet ze me al heel trots door het glas van de voordeur een armband zien van 4 hele grote kralen. Nu maar hopen dat zij de kleurplaat heel mooi inkleurt en mama of opa laat opsturen. Dan stuur ik haar met alle liefde een setje houten armband èn ketting toe. Daar gaat ze vast heel erg blij mee zijn.


Kyan is 6,5 jaar, dus deze kalender is niet echt geschikt meer voor hem. Maar toch wilde hij direct een proefdruk mee naar huis nemen. Waarom? Niet alleen omdat hij trots is op oma, maar omdat hij zijn juffen van groep 3 vréselijk gaat missen. Hij was er zelfs een paar dagen behoorlijk verdrietig van toen hij hoorde dat hij overging naar groep 4. Hij ging de dagen aftellen hoelang hij nog van hun gezelschap mag genieten. Hij vindt nieuwe leraressen in groep 4 maar wat spannend en eigenlijk helemaal niet leuk.. Maar dat gaat vast goed komen. Het is straks gewoon even wennen. 

Dit jochie heeft dit jaar wel érg veel om naar af te tellen. Zijn ouders gaan trouwen, hij krijgt over een paar maanden een zusje. En in december is hij ook nog eens jarig. Tussen Sinterklaas en Kerst in. Hij kan wel een voorraadje kalenders gebruiken.